Стартира новият уебсайт на БПЦ „Нов живот“

14 Апр. 2015 | 12:00 am

Миналата седмица официално стартира новият уебсайт на БПЦ „Нов живот“. Уебсайтът впечатлява с опростен, но естетически въздействащ и функционален дизайн. В центъра се отваря голям слайдър, на който уебсайтът ви посреща с най-актуалната информация за провеждащи се или предстоящи инициативи.

Над слайдера можете да се запознаете с изложението на целта на нашата църква: „Ние изграждаме ученици, основаваме църкви и разширяваме Царството.“ Най-отгоре вляво има връзки с блога на пастора, уебсайта на Free Will Baptist International Mission и уебсайта на БПЦ „Нов живот“ – Свищов.

Над слайдера е и основното меню. Там можете да намерите информация за мисията, целта и историята на църквата. Просто идете на менюто „Кои сме ние“ и там ще откриете всичко, което ви интересува за църквата. Ще се запознаете с пастора и служителите, и с всички служения които църквата развива в момента. Цялата тази информация е налична и на английски в английската версия на сайта.

В раздела „Медия“ посетителите ще могат да слушат всички проповеди и лекции, проведени в църквата. Предимство е публикуването на текста на проповедите в отделна връзка към блога на пастора. Проповедите ще се актуализират всяка седмица. Освен тях на сайта се качва и информация за предстоящи събития.

В „Свържете се“ можете да намерите контактна информация на пастора и да се ориентирате за местоположението на църквата.

Ако за пръв път посещавате църковен сайт и не сте били в протестантска църква, връзката „Аз съм нов тук“ ще ви запознае с това как протича едно богослужение в БПЦ „Нов живот“.

Помислено е и за хората, които търсят Бога и желаят да научат повече за това как могат да станат християни („Как да стана християнин“), както и за тези, които желаят да подкрепят с молитва и дарения църквата („Подкрепа“).

Надяваме се, че уебсайтът ще бъде полезен за всеки, който иска да научи повече за това в какво вярват християните и сам да намери отговор на вечните въпроси на живота.